Waterpret! ☀️

Op maandag 19 augustus beginnen wij met de activiteit: waterpret. Bij binnenkomst krijgen alle kinderen een gratis stempelkaartje. Door verschillende waterspelletjes te spelen kunnen kinderen stempels verdienen. Een vol kaartje wordt beloond met een lekker ijsje. Uiteraard is er ook een springkussen aanwezig.

Leeftijd: kinderen tot en met 12 jaar.
Tijd: 14.00 - 16.00
Locatie: mfc de binding. Sportlaan 4 te Oude Pekela.

Belangrijk om te weten:

* Een nieuw kaartje (ook bij verlies) kost 1 euro.
* Wij laten ons niet tegenhouden door een beetje regen. Alleen bij noodweer (onweer, hagel etc) wordt de activiteit gecanceld. 
* Kinderen graag onder begeleiding van ouders/verzorgers.

 


 

Kom gezellig dansen en sporten bij Sportfabriek Britannia. 💪

Op dinsdag 20 en donderdag 22 augustus organiseert sportfabriek Britannia een sportieve activiteit. Kinderen kunnen dansen en er staat een leuke sportcircuit klaar. Deze activiteit (14.00 - 15.30) is voor kinderen t/m 12 jaar en deelname is geheel gratis! Alle deelnemende kinderen krijgen na afloop iets lekkers als dank voor deelname. 


Wist je dat: 
kinderen gratis kunnen sporten? Je zoon/dochter wil dansen, kickboksen of een andere sport beoefenen. Veel ouders moeten hun kind(eren) teleurstellen omdat er thuis weinig geld is. Voor deze gezinnen staat Jeugdfonds Sport & Cultuur graag klaar. Na het aanmelden, betaald het jeugdfonds voor een jaar contributiegeld en uiteraard ook voor sportkleding/schoenen.

Hier meer over weten? neem dan een kijkje op: https://jeugdfondssportencultuur.nl/ of neem contact op met sportfabriek Britannia.

 


Kinderbingo! 

 

Op woensdag 21 augustus organiseert MFC de binding een leuke kinderbingo. 

Er worden drie rondes gespeeld. Deelname kost 3,50 euro; dit is inclusief iets te drinken en wat lekkers. De kinderbingo begint om 15.00 uur.

 

Uiteraard gaat niemand met lege handen naar huis! 

 

Let op: het is wenselijk om uw kind op te geven voor de bingo. Dit kan via het e-mailadres: stichtingmfcdebinding@hotmail.com. 

 


Kinderdisco!

 

De zomervakantieactiviteiten worden vrijdag 23 augustus afgesloten met een kinderdisco in De Binding, van 18.30 tot 20.30 uur. Kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom. De entree en ranja zijn gratis. Overige drinken en een zakje chips kost een euro. 

 

De kinderdisco wordt mede mogelijk gemaakt door: schut's karaoke drive in.


 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via het e-mailadres: kinderactiviteitenpekela@gmail.com, of via het telefoonnummer: 06-11655212

 

Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door: stichting kinderactiviteiten Pekela - stichting MFC de binding & sportfabriek Britannia. 

 

Graag tot dan!