Sponsors & donateurs bedankt 

Een activiteit organiseren kost erg veel geld. Met dank aan onze sponsoren en (anonieme) donateurs kunnen wij onze stichting draaiende houden en ons blijven inzetten voor de kinderen van Pekela en omstreken. 

Wij willen iedereen die een steentje heeft bijgedragen, op financieel vlak, natura, of welke andere vorm dan ook enorm bedanken voor de steun en vertrouwen.

Bent u ondernemer met een hart voor kinderen?

Voor het financieren van onze activiteiten zijn wij echt afhankelijk van onze donateurs en sponsoren. Gelukkig zijn er fantastische bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren die ons graag helpen. Wilt u ons met uw bedrijf ondersteunen? Daar zijn wij & alle deelnemende kinderen u erg dankbaar voor. 

Uiteraard zijn wij ook blij met sponsoring in natura, of in vorm van een dienst. Neem contact op met de stichting om te bespreken in welke vorm u een bijdrage kunt leveren 

Wat gebeurd er met het geld: 

Het geld wordt uitsluitend gebruikt voor activiteiten. Hierbij denkend aan bijvoorbeeld de huur van een springkussen of spellen, een kleinigheidje voor de deelnemende kinderen, drinken en noem maar op.